
Der var gang i den på torvet i Bogense i forbindelse med Rosenfestivalen d. 2. august, hvor ca. 20 lokale fødevareproducenter udstillede deres bedste produkter og delte smagsprøver ud til de tusindvis af besøgende.
For GEMBA Innovation var det afslutningen på et spændende projekt, som er gennemført for Nordfyns Erhverv og Nordfynske Fødevarer. Gennem to workshops har vi medvirket til at skabe 10 nye innovative aktiviteter for de nordfynske fødevareproducenter, bl.a. en ny butik fælles butik for lokale fødevarer i Bogense, som allerede er realiseret.
Desuden har vi sammen med kokken Claus Holm skrevet en inspirationskogebog ‘Nordfynske Fristelser’, som blev præsenteret på Rosenfestivalen. Den indeholder mere end 40 opskrifter baseret på lokale råvarer samt mere end 20 historier om egnsspecifikke produkter og spændende steder på Nordfyn.
Tomas Vedsmand har været redaktør på ‘Nordfynske Fristelser’, som er opskriftssamling nr. 2 udviklet af GEMBA for at fremme lokale fødevareprodukter og –producenter.
Du kan købe ’Nordfynske Fristelser’ for 100 kr. her: http://www.nordfynerhverv.dk/
Er du interesseret i at få lavet en inspirationskogebog for dit område, så kan du kontakte Tomas Vedsmand på tv@gemba.dk eller tlf 4036 5502.