Menu Close

Møde og workshop design og facilitering med Stormz

Søren Kielgast – Partner i GEMBA – er certificeret Stormz Facilitator og tilbyder workshop design og workshop facilitering og support i Danmark og Sverige. Stormz er udvikler af softwaren.

Ved at bruge Stormz kombinerer Søren digital teknologi og kreative problemløsende værktøjer og metoder til at gøre samarbejdet let, engagerende og bemyndiget. On-site samt online hjælper dig med at arbejde rundt steder, planlægningsproblemer og tidszoner.

Stormz tilbyder en række løsninger – nedenfor finder du nøgleaspekterne af hver type aktivitet:

Workshop
I små grupper kan dine deltagere dele deres ideer, co-create løsninger og lave gruppe beslutninger. Workshoppen er designet til at hjælpe os med at faciliitere mange forskellige aktiviteter inspireret af design tænkning og agile metoder. Bruger interfacet er baseret på kort, som hver deltager kan oprette som post-it noter og flytter rundt fra det ene step til det næste. Gruppen kan derefter forbedre og berige dem med fotos og illustrationer, kommentarer og evalueringer og dermed udvikle dem til mere operationelle løsninger.

Workshop faciliteret af Alexander Eisenchteter, Stormz

Quiz
Under plenummøder kan du stille spørgsmål, teste dit publikum eller organisere konkurrencer. Quiz er designet til at hjælpe os med at kontrollere, på den enkleste, mest effektive og legende måde, om dit publikum virkelig forstår og relaterer sig til de aktuelle problemer. Interfacet viser en række åbne eller lukkede spørgsmål, som der kan tilføjes forskellige funktioner til for at bringe mere tempo på dine deltagers spørgsmål og svar. Du kan endda tilføje et Leaderbord, så du kan lykønske dem, der besvarede hurtigt … og korrekt!

Socializer
Netop udviklet af Stormz-teamet udspringer Socializer af en simpel observation: for at udvikle en gruppes kollektive intelligens, er det afgørende at styrke de personlige relationer. Uanset om det er under pauser eller aktiviteter, hjælper Socializer os med at øge interaktionerne mellem deltagerne ved regelmæssigt at omorganisere teams og grupper. Interfacet viser en række udfordringer, der kan tage form af spørgsmål til kick-start af samtaler eller missioner for at bryde isen mellem deltagerne.

Med Workshop, Quiz og Socializer fra Stormz, er vi fuldt rustet til helt at forandre dine møder, workshops og events, så vi udnytter hvert sekund til at frigøre dine deltageres kollektive intelligens.

For mere information eller en præsentation af Stormz platformen, kontakt Søren på sk@gemba.dk eller +45 4036 5501.