Gemba Innovation

Vi løser innovations udfordringerGEMBA Innovation blev etableret i januar 2004 af Søren Kielgast og Tomas Vedsmand.

I GEMBA skaber vi innovation sammen med vores kunder. I mere end 10 år har vi hjulpet virksomheder og organisationer med at udvikle deres forretning med innovation, analyse og strategi.

Vi brænder for at skabe synlige og målbare resultater af innovation og for at vores kunder bliver dygtigere til at innovere. Innovation skal blive en del af virksomhedens DNA – intet mindre.

Vi praktiserer selv innovation:

I 2006 stiftede vi GEMBA Seafood Consulting A/S sammen med Jens Henrik Møller som partner og direktør.

I 2011 stiftede vi 8ideas sammen med Maximilliano Stern Dahl som partner og ansvarlig for udvikling. I 8ideas har vi udviklet en komplet web-baseret platform til at understøtte virksomhedens innovationsarbejde. Fra definition af en udfordring eller et innovationsbehov i virksomheden til idéudvikling, idémodning, business case på de bedste ideer til den endelige udvælgelse og anbefaling af de bedste ideer til virksomhedens ledelse.

I 2013 indgik vi et strategisk samarbejde med Siamack Salari og Steve Sharpe fra EthOSLab i Belgien og UK om udvikling af 8ideas Mobile App, som gør det muligt for vores kunder at involvere deres medarbejdere og kunder aktivt i innovationsindsatsen via deres iPhone/Smartphone.

Vores fokus med 8ideas Mobile App er dels ethnografisk med fokus på at afkode brugernes behov, dels innovativ med fokus på at opfange brugernes gode ideer.