Gemba Innovation

Vi løser innovations udfordringerHer kan du lære mere om de forskellige faciliteter i MeetingSphere


MeetingSphere overblik
Her kan du få et hurtigt overblik over faciliteterne i MeetingSphere og nedenfor kan du få en kort præsentation af de forskelige hovedfunktioner i systemet.


Integrer dine præsentationer
Integrer dine præsentationer (Powerpoint -> PDF) i dit møde og få øjeblikkelig feedback fra deltagerne. Del dias og dokumenter på få sekunder. Beslut, om deltagerne skal være i stand til at downloade dine præsentationer.


Brainstorm på ideer og løsningsforslag
Får de bedste ideer ud af deltagerne. Stil og motiver et spørgsmål og se input strømme ind parallelt fra alle grupper. Generer og kategoriser idéer og fjern dubletter. Øger engagement og ejerskab hos deltagerne.


Diskussion i grupper af de vigtigste temaer
Grupper kan arbejde samtidigt på forskellige emner og problemstillinger. Styrker kvaliteten af ​​interaktionen og holder deltagerne fuldt beskæftiget. Diskuter anonymt med hold identitet eller navngivne indlæg.


Stem på ideer og input
Anvend et eller flere kriterier til at ranke eller vægte ideer eller identificere uenigheder. Find ud af, hvad deltagerne virkelig mener. Præsentere resultaterne grafisk i realtid og eksportere dem til populære formater som Excel og CSV.


Lav en aktivitets- og handlingsplan med det samme
Planlæg og registrer de aktiviteter, som defineres af grupperne direkte på mødet. Hvem der ejer aktiviteten? Se tidslinjer og nuværende færdiggørelse status. Dokumenter beslutninger. Dele statusrapporter. Knyt bilag til rapporter. Fuld versionskontrol.


Udskriv en komplet rapport fra dit møde og send den til deltagerne
Umiddelbar adgang til den fulde mødedokumentation i Microsoft Word eller PDF-format. E-mail rapporten til deltagerne ved afslutningen af ​​mødet. Eller du kan downloade den og dele den gennem bl.a. MS SharePoint og Google Docs.


Saml vigtige mødeledernoter på et sted
Tag løbende dine egne noter gennem mødet uden at deltagerne kan se det og bliver distraheret.