Gemba Innovation

Vi løser innovations udfordringerMeetingSphere Portable Server kommer pre-installeret med MeetingSphere software og er i stand til at betjene flere hundrede samtidige brugere. Portable Server er designet til ‘plug and play’, med automatisk konfiguration af netværket og en enkel tænd / sluk-knap. Bare tilslut serveren til et trådløst accesspoint og du er klar til at gå i gang. MeetingSphere Portable Server leverer den komplette funktionalitet af MeetingSphere på steder, som ikke har en stabil internetforbindelse.

Designet til Brugervenlighed
Portable Server er optimeret til brug af ikke-tekniske personer. De skal blot tilslutte til en strømkilde, tænde den og tilslutte det trådløse adgangspunkt i Ethernet-porten. Log ind med din browser (HTTP) og kør dit møde eller event. Den indbyggede DHCP-server giver IP-adresser til op til 239 tilsluttede computere. Tilføj routere hvis 239 computere er ikke nok. Det er nemt.

Bærbar MeetingSphere Hardware
MeetingSphere Portable Server kommer med software pre-installeret i en box, du bogstaveligt talt kan have i hånden. Den er klar til at køre, uden tastatur eller skærm, bare
ligesom en router eller modem og med masser af kraft. Al opsætning og vedligeholdelse foregår gennem din browser. Det robuste server operativsystem (CentOS Linux) sikrer stabilitet.

Skærmbillede 2014-08-24 12.31.28

 

Download produktblad på Portable MeetingSphere® Server: Datasheet_Portable_MeetingSphere_Server

 

 

Når I  har købt MeetingSphere Portable hardware, skal I tilkøbe licens til det antal interne mødeværter, som I ønsker skal kunne anvende Portable MeetingSphere® Server systemet. I kan købe en eller flere vært licenser. Hver vært licens kommer til et pre-defineret antal samtidige brugere: 25, 50, 100, 200 eller flere end 200 samtidige brugere. Bemærk, at i modsætning til standard MeetingSphere vært licenser, er vært licenser på Portable MeetingSphere® Server ikke bundet til en navngiven bruger, så alle i dit team kan bare snuppe serveren med sig og køre et interaktivt og inddragende møde – hvor som helst, når som helst!

Priser

Skærmbillede 2014-08-24 13.16.56

 

 

 

 

 

 

Kontakt Partner Søren Kielgastsk@gemba.dk eller +45 4036 5501 for yderligere oplysninger.