Gemba Innovation

Vi løser innovations udfordringerGEMBA Innovation mestrer facilitering af innovations- og strategiprocesser for små og større grupper af medarbejdere, ledere, bestyrelse, eksperter m.fl. Vi er erfarne facilitatorer, som kan drive processen i mål, altid i tæt dialog med den organisation vi arbejder for, og gerne i samarbejde med interne proceskonsulenter. Vi råder over en bred vifte af faciliteringsmetoder og -teknikker, som er med til at sikre konsensus og ejerskab til resultaterne.

Vores kompetencer:

  • Innovationsworkshops – typisk fra 8 til 24 timer, hvor målet er at finde et antal innovative løsninger på en udfordring
  • InnovationLab’s – en længerevarende co-creation workshop – hvor vi systematisk arbejder os frem til løsninger gennem indsigt, brainstorms, modning, prototyping,visualisering mm., ofte med deltagelse af håndplukkede medarbejdere, ledere, eksperter, kunder, lead-users m.fl.
  • Strategiworkshops, hvor vi driver strategiprocessen med direktion, ledelse eller bestyrelse på en eller flere workshops.

[slider id=’576′ name=’Workshops’]

Klik er hvis du ønsker mere information om GEMBA’s workshop program.